Facebook Twitter
IAB Македонија го најавува третото IAB Networking Café
Зимско IAB Networking Café на 16-ти декември
Пријатно и корисно дружење на првото IAB Networking Cafe
Започнува истражувачкиот проект digitalSCOPE 2014

Новости

Здружението за интерактивно огласување IAB Македонија го одржа третото IAB Networking Cafe. Во пријатна атмосфера, во Траторија Да Галија,...